אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

781
צפיות

מיני המבורגר

המתכון של
מיני המבורגר

תוספות: חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ, קטשופ, מיונז, או צ'יפס קטשופ *רוצים להכין צ'יפס?* שימו תפוח אדמה חתוך לפלחיי בננות בסיר עם מים קרים כפית מלח וכף סוכר מעלים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה 5 דק' מסננים מהמים ומקררים ומייבשים על גבי מגש שטוח מכניסים לקערה עם מעט שמן זית שום ותבלין פילדלפיה ומעט סוכר חום מעמידים על תבנית אפיה ואופים 200 מעלות 15 דק'

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג בקר טחון, טרי
  • פלפל שחור גרוס.
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • כ1/3- כוס שמן זית.
אופן ההכנה
  • 1

    מניחים את הבשר בקערה,מוסיפים מלח ופלפל ואת וצרים כ10- קציצות. .


  • 2

    מאחסנים שעה במקרר. .


  • 3

    מוציאים מהמקרר, מושחים את ההמבורגרים בשמן זית מכל הצדדים . .


  • 4

    מחממים מחבת ברזל כבדה עם "פסים" ומוסיפים כף מהשמן. כשהיא לוהטת מניחים בתוכה את ההמבורגרים וצולים שלוש עד ארבע דקות מכל צד – תלוי במידת הצלייה המועדפת..


1

מניחים את הבשר בקערה,מוסיפים מלח ופלפל ואת וצרים כ10- קציצות. .


2

מאחסנים שעה במקרר. .


3

מוציאים מהמקרר, מושחים את ההמבורגרים בשמן זית מכל הצדדים . .


4

מחממים מחבת ברזל כבדה עם "פסים" ומוסיפים כף מהשמן. כשהיא לוהטת מניחים בתוכה את ההמבורגרים וצולים שלוש עד ארבע דקות מכל צד – תלוי במידת הצלייה המועדפת..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים