לןגן

מיני המבורגר

מאת: לירון , פורסם: 07/01/2017 | 19:25
מיני המבורגר

תקציר המתכון: תוספות: חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ, קטשופ, מיונז, או צ'יפס קטשופ *רוצים להכין צ'יפס?* שימו תפוח אדמה חתוך לפלחיי בננות בסיר עם מים קרים כפית מלח וכף סוכר מעלים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה 5 דק' מסננים מהמים ומקררים ומייבשים על גבי מגש שטוח מכניסים לקערה עם מעט שמן זית שום ותבלין פילדלפיה ומעט סוכר חום מעמידים על תבנית אפיה ואופים 200 מעלות 15 דק'

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים את הבשר בקערה,מוסיפים מלח ופלפל ואת וצרים כ10- קציצות.

  2. מאחסנים שעה במקרר.

  3. מוציאים מהמקרר, מושחים את ההמבורגרים בשמן זית מכל הצדדים .

  4. מחממים מחבת ברזל כבדה עם "פסים" ומוסיפים כף מהשמן. כשהיא לוהטת מניחים בתוכה את ההמבורגרים וצולים שלוש עד ארבע דקות מכל צד – תלוי במידת הצלייה המועדפת.