תקציר המתכון: תוספות: חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ, קטשופ, מיונז, או צ'יפס קטשופ *רוצים להכין צ'יפס?* שימו תפוח אדמה חתוך לפלחיי בננות בסיר עם מים קרים כפית מלח וכף סוכר מעלים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה 5 דק' מסננים מהמים ומקררים ומייבשים על גבי מגש שטוח מכניסים לקערה עם מעט שמן זית שום ותבלין פילדלפיה ומעט סוכר חום מעמידים על תבנית אפיה ואופים 200 מעלות 15 דק'
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מניחים את הבשר בקערה,מוסיפים מלח ופלפל ואת וצרים כ10- קציצות.
מאחסנים שעה במקרר.
מוציאים מהמקרר, מושחים את ההמבורגרים בשמן זית מכל הצדדים .
מחממים מחבת ברזל כבדה עם "פסים" ומוסיפים כף מהשמן. כשהיא לוהטת מניחים בתוכה את ההמבורגרים וצולים שלוש עד ארבע דקות מכל צד – תלוי במידת הצלייה המועדפת.