- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
חצי חבילת אפונה עדינה סנפרוס
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לקציצות:.
-
2
שמים בקערה את הבשרים.
-
3
מוסיפים.
-
4
מגרדים קישוא ובצל ומוסיפים לתערובת.
-
5
מוסיפים מלח,פלפל, כפית כורכום,כפית אבקת מרק ומערבבים הכל ביחד..
-
6
מכניסים למקרר לחצי שעה..
-
7
מכדררים לכדורים קטנים ושומרים בצד..
-
8
לרוטב:.
-
9
מטגנים בצל(אפשר קצוץ או פרוסות).
-
10
מוסיפים מלח,פלפל,אבקת מרק,כורכום,פפריקה מתוקה וצ'ילי גרוס.
-
11
חותכים את התפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים.
-
12
מוסיפים כוס וחצי מים רותחים מוסיפים את האפונה ומכסים את הסיר עד שהתפוחי אדמה מתרככים מעט.
-
13
מוסיפים את הקציצות .
-
14
מבשלים 20 דק ומידי פעם מערבבים את הסיר..
-
15
בתאבון:).
1
לקציצות:.
2
שמים בקערה את הבשרים.
3
מוסיפים.
4
מגרדים קישוא ובצל ומוסיפים לתערובת.
5
מוסיפים מלח,פלפל, כפית כורכום,כפית אבקת מרק ומערבבים הכל ביחד..
6
מכניסים למקרר לחצי שעה..
7
מכדררים לכדורים קטנים ושומרים בצד..
8
לרוטב:.
9
מטגנים בצל(אפשר קצוץ או פרוסות).
10
מוסיפים מלח,פלפל,אבקת מרק,כורכום,פפריקה מתוקה וצ'ילי גרוס.
11
חותכים את התפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים.
12
מוסיפים כוס וחצי מים רותחים מוסיפים את האפונה ומכסים את הסיר עד שהתפוחי אדמה מתרככים מעט.
13
מוסיפים את הקציצות .
14
מבשלים 20 דק ומידי פעם מערבבים את הסיר..
15
בתאבון:).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים