אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,505
צפיות

קציצות שישי

המתכון של
קציצות שישי

הקציצות של יום שישי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ק"ג בשר טחון טרי עדיף צוואר.
  • 1 בצל
  • 1 תפו"א
  • 3-4 ביצים לפי הצורך
  • 2 - 3 פרוסות לחם שרויים במים.
  • צרור פטרוזיליה וכוסברה
  • ראש שום כתוש שלם
  • תבלינים
  • פלפל שחור, כמון, מלח, א. סודה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה בשר, נגרד בצל ותפו"א בצד הדק בפומפיה. .


  • 2

    נקצוץ פטרוזיליה וכוסברה. .


  • 3

    נסנן היטב תלחם ונוסיף. .


  • 4

    נוסיף שום כתוש וביצים. .


  • 5

    נוסיף תבלינים. .


  • 6

    בערך חצי כף מכל דבר. מלח יותר. .


  • 7

    סודה לשתייה רבע כף. .


  • 8

    ניתן לתערובת לנוח. .


  • 9

    בינתיים נטגן חצילים בשביל הכיף. או פשוט נמתין 15 דק ואז נטגן. ממממעעעדדדןןן.


1

בקערה בשר, נגרד בצל ותפו"א בצד הדק בפומפיה. .


2

נקצוץ פטרוזיליה וכוסברה. .


3

נסנן היטב תלחם ונוסיף. .


4

נוסיף שום כתוש וביצים. .


5

נוסיף תבלינים. .


6

בערך חצי כף מכל דבר. מלח יותר. .


7

סודה לשתייה רבע כף. .


8

ניתן לתערובת לנוח. .


9

בינתיים נטגן חצילים בשביל הכיף. או פשוט נמתין 15 דק ואז נטגן. ממממעעעדדדןןן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים