לןגן

קציצות שישי

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 21/10/2016 | 14:35
קציצות שישי

תקציר המתכון: הקציצות של יום שישי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה בשר, נגרד בצל ותפו"א בצד הדק בפומפיה.

  2. נקצוץ פטרוזיליה וכוסברה.

  3. נסנן היטב תלחם ונוסיף.

  4. נוסיף שום כתוש וביצים.

  5. נוסיף תבלינים.

  6. בערך חצי כף מכל דבר. מלח יותר.

  7. סודה לשתייה רבע כף.

  8. ניתן לתערובת לנוח.

  9. בינתיים נטגן חצילים בשביל הכיף. או פשוט נמתין 15 דק ואז נטגן. ממממעעעדדדןןן