להכנת הפסטה - להרתיח חבילה של דפי לזניה (אני השתמשתי בדפי לזניה של ברילה) לפי הוראות יצרן עם חצי כפית מלח ו-3 כפות שמן. להשתדל לא לערבב יתר על המידה את הפסטה - זה "שובר" את דפי הלזניה. *אין צורך לחתוך את הפסטה אחרי הבישול. במהלך ההרתחה של הפסטה היא מתרככת ו״נשברת״ , לכן כתבתי לא לערבב יותר מדיי - בסוף הבישול מתקבלת פסטה מעט רחבה וזה היופי שבה*
לטגן במחבת עם 8 כפות שמן זית או שמן רגיל בצל לבן חתוך לרצועות דקות, 7 שיני שום קצוצות וחבילה פטריות טריות חצויות עד שהבצל מקבל גוון שקוף. להוסיף קופסה של עגבניות שרי ולטגן בערך 4 דקות עד שהן מתרככות. לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם, חצי כפית אבקת מרק עוף ולהכניס את הפסטה המבושלת, לערבב טוב. לקצץ רבע חבילה פטרוזיליה, לפזר מעל ולערבב הכל ביחד..
2
לשים נייר אפייה על תבנית (אני השתמשתי בתבנית קפיצית עגולה ) לשמן את הנייר , לשים מעט פלפל שחור , מלח ושמן - מעל זה לסדר את פרוסות התפוח אדמה.
לשים בקערה את הפסטה עם 3 ביצים , חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור - לערבב הכל טוב ולשפוך מעל פרוסות התפוח אדמה. להדק ולכסות בנייר כסף .
.
3
להכניס לתחתית התנור על חום של 250 מעלות למשך 20 דקות, ואז להעלות לאמצע התנור על חום של 180 מעלות למשך הלילה.
להגיש חם לצד סלט ירקות בתאבון :) .
1
להכנת הפסטה - להרתיח חבילה של דפי לזניה (אני השתמשתי בדפי לזניה של ברילה) לפי הוראות יצרן עם חצי כפית מלח ו-3 כפות שמן. להשתדל לא לערבב יתר על המידה את הפסטה - זה "שובר" את דפי הלזניה. *אין צורך לחתוך את הפסטה אחרי הבישול. במהלך ההרתחה של הפסטה היא מתרככת ו״נשברת״ , לכן כתבתי לא לערבב יותר מדיי - בסוף הבישול מתקבלת פסטה מעט רחבה וזה היופי שבה*
לטגן במחבת עם 8 כפות שמן זית או שמן רגיל בצל לבן חתוך לרצועות דקות, 7 שיני שום קצוצות וחבילה פטריות טריות חצויות עד שהבצל מקבל גוון שקוף. להוסיף קופסה של עגבניות שרי ולטגן בערך 4 דקות עד שהן מתרככות. לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם, חצי כפית אבקת מרק עוף ולהכניס את הפסטה המבושלת, לערבב טוב. לקצץ רבע חבילה פטרוזיליה, לפזר מעל ולערבב הכל ביחד..
2
לשים נייר אפייה על תבנית (אני השתמשתי בתבנית קפיצית עגולה ) לשמן את הנייר , לשים מעט פלפל שחור , מלח ושמן - מעל זה לסדר את פרוסות התפוח אדמה.
לשים בקערה את הפסטה עם 3 ביצים , חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור - לערבב הכל טוב ולשפוך מעל פרוסות התפוח אדמה. להדק ולכסות בנייר כסף .
.
3
להכניס לתחתית התנור על חום של 250 מעלות למשך 20 דקות, ואז להעלות לאמצע התנור על חום של 180 מעלות למשך הלילה.
להגיש חם לצד סלט ירקות בתאבון :) .