אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

962
צפיות

ספטסי ברוטב אדום עם נגיעות בולגרית

המתכון של
ספטסי ברוטב אדום עם נגיעות  בולגרית

ספגטי ברוטב אדום עם נגיעות בולגרית

  • קטגוריהפסטה
  • מספר מנות1 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: פסטה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 1 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • רבע חבילה פסטה
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 200 גרם בולגרית
  • 20 יחידות טבעות זיתים
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח את הפסטה ל 7 דקות לסנן את המים.


  • 2

    לשים מעט שמן בסיר ולטגן את כף רסק העגניות לדקה שרותח להוסיף רבע כוס מים ולבשל את הרוטב ל3 דקות על אש נמוכה.


  • 3

    שהרוטב מוכן להוסיף את הפסטה ולערבב שהפסטה תקבל את כל הרוטב.


  • 4

    להניח בצלחת ולגרד את הגבינה בוגרלית מעל לפזר את הזיתים למלעה.


1

להרתיח את הפסטה ל 7 דקות לסנן את המים.


2

לשים מעט שמן בסיר ולטגן את כף רסק העגניות לדקה שרותח להוסיף רבע כוס מים ולבשל את הרוטב ל3 דקות על אש נמוכה.


3

שהרוטב מוכן להוסיף את הפסטה ולערבב שהפסטה תקבל את כל הרוטב.


4

להניח בצלחת ולגרד את הגבינה בוגרלית מעל לפזר את הזיתים למלעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים