לןגן

ספטסי ברוטב אדום עם נגיעות בולגרית

מאת: מיכל גרוסמן, פורסם: 03/09/2015 | 16:15
ספטסי ברוטב אדום עם נגיעות  בולגרית

תקציר המתכון: ספגטי ברוטב אדום עם נגיעות בולגרית

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הפסטה ל 7 דקות לסנן את המים

  2. לשים מעט שמן בסיר ולטגן את כף רסק העגניות לדקה שרותח להוסיף רבע כוס מים ולבשל את הרוטב ל3 דקות על אש נמוכה

  3. שהרוטב מוכן להוסיף את הפסטה ולערבב שהפסטה תקבל את כל הרוטב

  4. להניח בצלחת ולגרד את הגבינה בוגרלית מעל לפזר את הזיתים למלעה