ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- מספר מנות8 מנות
- זמן הכנה20 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: פסטה
- זמן הכנה: 20 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 8 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 יחידה רוטב עגבניות מקופסא
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לקצוץ בצלים ושום ולשים בצד אחד של הסיר.
-
2
לקצוץ עגבניות ולשים בצד השני של הסיר.
-
3
לסדר את הספגטי בדיוק בינהם באמצע.
-
4
לפזר את השמן מעל החומרים שבמחבת.
-
5
להרתיח מים בקומקום ולשפוך למעלה עד קצת מעל החומרים שבמחבת.
-
6
להוסיף רוטב עגבניות לסיר.
-
7
לתבלן.
-
8
לסגור את המכסה של הסיר, אש בינונית, לבשל 10 דקות ולערבב מידי פעם.
-
9
לסגור את האש ולתת לסיר לנוח עם הספגטי עוד 10 דקות.
1
לקצוץ בצלים ושום ולשים בצד אחד של הסיר.
2
לקצוץ עגבניות ולשים בצד השני של הסיר.
3
לסדר את הספגטי בדיוק בינהם באמצע.
4
לפזר את השמן מעל החומרים שבמחבת.
5
להרתיח מים בקומקום ולשפוך למעלה עד קצת מעל החומרים שבמחבת.
6
להוסיף רוטב עגבניות לסיר.
7
לתבלן.
8
לסגור את המכסה של הסיר, אש בינונית, לבשל 10 דקות ולערבב מידי פעם.
9
לסגור את האש ולתת לסיר לנוח עם הספגטי עוד 10 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים