אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,175
צפיות

רביולי ממולא בארטישוק ירושלמי ברוטב חמאת מרווה

המתכון של
רביולי ממולא בארטישוק ירושלמי ברוטב חמאת מרווה

רביולי חלומי

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • רביולי (אנחנו הכנו אותו בבית)
  • חמאה
  • מלח גס
  • 5 עלי מרווה
אופן ההכנה
  • 0

    להכנת הרביולי: 2 כוסות שתיה חמה של קמח דורום + 3 ביצים לארג׳ .


  • 1

    ללוש היטב, אפשר במיקסר ואפשר ידני.


  • 2

    לחלק הבצק ל 4 - לכסות בניילון נצמד כל כדור ולהכניס למקרר למנוחה של חצי שעה.


  • 3

    כעבור חצי שעה לרדד כל כדור דק דק, לשים כפית מהמילוי, לכסות עם דף בצק נוסף ולחתוך לעיגולים.


  • 4

    לסגור היטב את הקצוות של יפתח בבישול.


  • 5

    להכנת המילוי: הרתחתי 5 ארטישוק ירושלמי מקולף.


  • 6

    לאחר התרקחות ריסקתי עם שן שום אחת ומעט מעט מלח דק .


  • 7

    לרוטב - לשים 50 גרם חמאה במחבת, כשמתחמם ונמס מעט להוסיף את עלי המרווה וקצת מלח גס..


  • 8

    להרתיח הרביולי 3 דק ולהוציא ישר כשחם לתוך המחבת עם הרוטב חמאה .


  • 9

    להרטיב את כל הרביולי בעדינות עם החמאה ולהניח יפה בצלחת הגשה.


  • 10

    בתיאבוןןן.


0

להכנת הרביולי: 2 כוסות שתיה חמה של קמח דורום + 3 ביצים לארג׳ .


1

ללוש היטב, אפשר במיקסר ואפשר ידני.


2

לחלק הבצק ל 4 - לכסות בניילון נצמד כל כדור ולהכניס למקרר למנוחה של חצי שעה.


3

כעבור חצי שעה לרדד כל כדור דק דק, לשים כפית מהמילוי, לכסות עם דף בצק נוסף ולחתוך לעיגולים.


4

לסגור היטב את הקצוות של יפתח בבישול.


5

להכנת המילוי: הרתחתי 5 ארטישוק ירושלמי מקולף.


6

לאחר התרקחות ריסקתי עם שן שום אחת ומעט מעט מלח דק .


7

לרוטב - לשים 50 גרם חמאה במחבת, כשמתחמם ונמס מעט להוסיף את עלי המרווה וקצת מלח גס..


8

להרתיח הרביולי 3 דק ולהוציא ישר כשחם לתוך המחבת עם הרוטב חמאה .


9

להרטיב את כל הרביולי בעדינות עם החמאה ולהניח יפה בצלחת הגשה.


10

בתיאבוןןן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים