הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהרתיח פסטה ולסנן מהמים.
לשים שמן בסיר ולהוסיף 2 כפיות שום כתוש, פטריות לתת טיגון קטן.
להוסיף חצי כוס חלב, שמנת לבישול, 5 חתיחות גבנצ, לערבב עד להמסה מלאה של הגבנצ.
להוסיף 2 כפות בזיליקום ו 2 כפות רוטב פסטו, מלח, אגוז מוסקט ופלפל לפי הטעם.
אחרי שהרוטב רתח והגבנצ נמסה להוסיף את הפסטה ולערבב היטב.
בתאבון🧡.