לןגן

פסטה שמנת פטריות ברוטב פסטו

מאת: חן אסרף, פורסם: 30/12/2020 | 14:39
פסטה שמנת פטריות ברוטב פסטו

תקציר המתכון: פרגנו בלייק😉❤👍

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח פסטה ולסנן מהמים

  2. לשים שמן בסיר ולהוסיף 2 כפיות שום כתוש, פטריות לתת טיגון קטן

  3. להוסיף חצי כוס חלב, שמנת לבישול, 5 חתיחות גבנצ, לערבב עד להמסה מלאה של הגבנצ

  4. להוסיף 2 כפות בזיליקום ו 2 כפות רוטב פסטו, מלח, אגוז מוסקט ופלפל לפי הטעם

  5. אחרי שהרוטב רתח והגבנצ נמסה להוסיף את הפסטה ולערבב היטב

  6. בתאבון🧡