אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

3,712
צפיות

ספגטי ברוטב עגבניות

המתכון של
ספגטי ברוטב עגבניות

ללקק את האצבעות..מנה פשוטה וטעימה..כי מי לא אוהב ספגטי???

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת ספגטי איזה שאוהבים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק דק (אני קוצצת בקוצץ ירקות ידני)
  • 4 עגבניות מגורדות
  • 4 שיני שום קצוצות דק דק
  • קופסת רסק עגבניות 260 גר' (המרוכז)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • כוס וחצי מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הפסטה במים רותחים עם כף מלח לפי הוראות הכנה, לסנן ולשטוף.


  • 2

    לטגן בשמן זית את הבצל, להוסיף שום ולטגן תוך כדי ערבוב כחצי דקה.


  • 3

    להוסיף את העגבניות המגורדות, הרסק והתבלינים ולערבב היטב.


  • 4

    להוסיף כוס וחצי מים ומבשלים 2-3 דקות.


  • 5

    להוסיף את הפסטה ולערבב היטב ובעדינות כדקה נוספת.


  • 6

    בתיאבון.


1

לבשל את הפסטה במים רותחים עם כף מלח לפי הוראות הכנה, לסנן ולשטוף.


2

לטגן בשמן זית את הבצל, להוסיף שום ולטגן תוך כדי ערבוב כחצי דקה.


3

להוסיף את העגבניות המגורדות, הרסק והתבלינים ולערבב היטב.


4

להוסיף כוס וחצי מים ומבשלים 2-3 דקות.


5

להוסיף את הפסטה ולערבב היטב ובעדינות כדקה נוספת.


6

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים