לןגן

ספגטי ברוטב עגבניות

מאת: Yana Aminov, פורסם: 18/02/2019 | 11:56
ספגטי ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: ללקק את האצבעות..מנה פשוטה וטעימה..כי מי לא אוהב ספגטי???

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה במים רותחים עם כף מלח לפי הוראות הכנה, לסנן ולשטוף

  2. לטגן בשמן זית את הבצל, להוסיף שום ולטגן תוך כדי ערבוב כחצי דקה

  3. להוסיף את העגבניות המגורדות, הרסק והתבלינים ולערבב היטב

  4. להוסיף כוס וחצי מים ומבשלים 2-3 דקות

  5. להוסיף את הפסטה ולערבב היטב ובעדינות כדקה נוספת

  6. בתיאבון