אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,109
צפיות

פסטה ברוטב רוזה

המתכון של
פסטה ברוטב רוזה

כמה שזה טעים!!

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילה פסטה
  • 50 גרם חמאה
  • 3 עגבניות מגורדות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות מרוכז (28%)
  • מיכל שמנת מתוקה 38%
  • כפית קמח רגיל
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • פרמז'ן לפיזור מעל הפסטה
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הפסטה 10 דקות עם כף מלח, לסנן ולשטוף.


  • 2

    רצוי להכין את הרוטב במקביל לבישול הפסטה כדי להוסיף את הפסטה לרוטב מיד לאחר ששוטפים אותה.


  • 3

    לרוטב:.


  • 4

    לטגן את השום הכתוש בחמאה כדקה, להוסיף עגבניות מגורדות, רסק ותבלינים ולהמשיך לטגן עוד כדקה תוך כדי ערבוב.


  • 5

    להוסיף את השמנת המתוקה וכפית קמח תוך כדי ערבוב שלא יווצרו גושים.


  • 6

    להמשיך לבשל עוד כדקה תוך כדי ערבוב ולהוסיף את הפסטה.


  • 7

    לפזר מעל פרמז'ן.


1

לבשל את הפסטה 10 דקות עם כף מלח, לסנן ולשטוף.


2

רצוי להכין את הרוטב במקביל לבישול הפסטה כדי להוסיף את הפסטה לרוטב מיד לאחר ששוטפים אותה.


3

לרוטב:.


4

לטגן את השום הכתוש בחמאה כדקה, להוסיף עגבניות מגורדות, רסק ותבלינים ולהמשיך לטגן עוד כדקה תוך כדי ערבוב.


5

להוסיף את השמנת המתוקה וכפית קמח תוך כדי ערבוב שלא יווצרו גושים.


6

להמשיך לבשל עוד כדקה תוך כדי ערבוב ולהוסיף את הפסטה.


7

לפזר מעל פרמז'ן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים