במחבת ווק לשים חצי חבילת חמאה, קוביות בטטה, שתי שיני שום כתושות. להקפיץ מעט על אש נמוכה ולדאוג שהשום לא ישרף. להוסיף 2 שמנות לבישול, חצי כוס חלב, מעט מרק עוף, פלפל שחור, אגוז מוסקט, להביא להרתחה ואז להנמיך עד שהבטטה מוכנה ורכה. להכין פסטה לפי הוראות יצרן, לשפוך מן הרוטב על הפסטה ולקשט עם עלי בזיליקום וגבינת פרמז'ן.
1
במחבת ווק לשים חצי חבילת חמאה, קוביות בטטה, שתי שיני שום כתושות. להקפיץ מעט על אש נמוכה ולדאוג שהשום לא ישרף. להוסיף 2 שמנות לבישול, חצי כוס חלב, מעט מרק עוף, פלפל שחור, אגוז מוסקט, להביא להרתחה ואז להנמיך עד שהבטטה מוכנה ורכה. להכין פסטה לפי הוראות יצרן, לשפוך מן הרוטב על הפסטה ולקשט עם עלי בזיליקום וגבינת פרמז'ן.