אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

24,703
צפיות

פסטה מוקפצת ברוטב אליולי

המתכון של
פסטה מוקפצת ברוטב אליולי

פסטה טרייה בשמן זית שום ועשבי תיבול

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • פסטה טרייה (קניתי בסופר)
  • 100 מל' שמן זית
  • 6 שיני שום
  • בזיליקום טרי
  • אורגנו יבש
  • פטרוזליה טרייה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צ'ילי גרוס
  • כוס מים רותחים
  • כפית מרק עוף
אופן ההכנה
  • 1

    פסטה טרייה, לשים במים רותחים ולבשל 4 דקות, לסנן ולהוסיף לרוטב. .


  • 2

    לרוטב אליולי: בסיר קטן לשים 100 מל' שמן זית ולטגן 5-6 שיני שום פרוסות,.


  • 3

    להוסיף תערובת של עשבי תיבול: בזיליקום, אורגנו ופטרוזליה קצוצים, .


  • 4

    לתבל במלח, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס ולהוריד מן האש, .


  • 5

    להוסיף כוס ציר עוף או כוס עם מים רותחים עם כפית מרק עוף. להחזיר לאש ולצמצם קצת נוזלים, בישול של כמה דקות....


1

פסטה טרייה, לשים במים רותחים ולבשל 4 דקות, לסנן ולהוסיף לרוטב. .


2

לרוטב אליולי: בסיר קטן לשים 100 מל' שמן זית ולטגן 5-6 שיני שום פרוסות,.


3

להוסיף תערובת של עשבי תיבול: בזיליקום, אורגנו ופטרוזליה קצוצים, .


4

לתבל במלח, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס ולהוריד מן האש, .


5

להוסיף כוס ציר עוף או כוס עם מים רותחים עם כפית מרק עוף. להחזיר לאש ולצמצם קצת נוזלים, בישול של כמה דקות....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים