לןגן

פסטה ברוטב שמנת

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/07/2018 | 22:44
פסטה ברוטב שמנת

תקציר המתכון: פסטה ברוטב שמנת וקוביות בטטה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת ווק לשים חצי חבילת חמאה, קוביות בטטה, שתי שיני שום כתושות. להקפיץ מעט על אש נמוכה ולדאוג שהשום לא ישרף. להוסיף 2 שמנות לבישול, חצי כוס חלב, מעט מרק עוף, פלפל שחור, אגוז מוסקט, להביא להרתחה ואז להנמיך עד שהבטטה מוכנה ורכה. להכין פסטה לפי הוראות יצרן, לשפוך מן הרוטב על הפסטה ולקשט עם עלי בזיליקום וגבינת פרמז'ן