לןגן

פסטה מוקפצת ברוטב אליולי

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/07/2018 | 22:35
פסטה מוקפצת ברוטב אליולי

תקציר המתכון: פסטה טרייה בשמן זית שום ועשבי תיבול

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פסטה טרייה, לשים במים רותחים ולבשל 4 דקות, לסנן ולהוסיף לרוטב.

  2. לרוטב אליולי: בסיר קטן לשים 100 מל' שמן זית ולטגן 5-6 שיני שום פרוסות,

  3. להוסיף תערובת של עשבי תיבול: בזיליקום, אורגנו ופטרוזליה קצוצים,

  4. לתבל במלח, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס ולהוריד מן האש,

  5. להוסיף כוס ציר עוף או כוס עם מים רותחים עם כפית מרק עוף. להחזיר לאש ולצמצם קצת נוזלים, בישול של כמה דקות...