ספר מתכוני ריבות
- קטגוריהריבות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
800 גר' עגבניות שרי אדומות
-
-
-
-
לימון בינוני קלוף ופרוס לפרוסות ללא הגלעינים
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשטוף את העגבניות, לייבשן ולחורר עם קיסם 4 חורים מהצדדים..
-
2
להניח בסיר בינוני את העגבניות המחוררות, סוכר וסוכר וניל, קינמון ולימון פרוס..
-
3
בלי להוסיף מים, לחמם אש נמוכה ולערבב עד שהסוכר נמס ולא רואים את צבעו הלבן..
-
4
להוסיף פלפל שחור ולהמשיך לבשל על אש נמוכה שעה וחצי..
-
5
להוסיף מיץ לימון ולהמשיך לבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה..
-
6
לקרר לחלוטין ולהכניס לצנצנת מעוקרת או קופסא אטומה..
1
לשטוף את העגבניות, לייבשן ולחורר עם קיסם 4 חורים מהצדדים..
2
להניח בסיר בינוני את העגבניות המחוררות, סוכר וסוכר וניל, קינמון ולימון פרוס..
3
בלי להוסיף מים, לחמם אש נמוכה ולערבב עד שהסוכר נמס ולא רואים את צבעו הלבן..
4
להוסיף פלפל שחור ולהמשיך לבשל על אש נמוכה שעה וחצי..
5
להוסיף מיץ לימון ולהמשיך לבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה..
6
לקרר לחלוטין ולהכניס לצנצנת מעוקרת או קופסא אטומה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים