אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ריבות

52
צפיות

ריבת עגבניות שרי אדומות

המתכון של
ריבת עגבניות שרי אדומות

לא תפסיקו ללקק את האצבעות בכלום עבודה

  • קטגוריהריבות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 800 גר' עגבניות שרי אדומות
  • 800 גר' סוכר
  • שקית סוכר וניל 10 גר'
  • כפית תבלין קינמון
  • לימון בינוני קלוף ופרוס לפרוסות ללא הגלעינים
  • מיץ מלימון נוסף שלם
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף את העגבניות, לייבשן ולחורר עם קיסם 4 חורים מהצדדים..


  • 2

    להניח בסיר בינוני את העגבניות המחוררות, סוכר וסוכר וניל, קינמון ולימון פרוס..


  • 3

    בלי להוסיף מים, לחמם אש נמוכה ולערבב עד שהסוכר נמס ולא רואים את צבעו הלבן..


  • 4

    להוסיף פלפל שחור ולהמשיך לבשל על אש נמוכה שעה וחצי..


  • 5

    להוסיף מיץ לימון ולהמשיך לבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה..


  • 6

    לקרר לחלוטין ולהכניס לצנצנת מעוקרת או קופסא אטומה..


1

לשטוף את העגבניות, לייבשן ולחורר עם קיסם 4 חורים מהצדדים..


2

להניח בסיר בינוני את העגבניות המחוררות, סוכר וסוכר וניל, קינמון ולימון פרוס..


3

בלי להוסיף מים, לחמם אש נמוכה ולערבב עד שהסוכר נמס ולא רואים את צבעו הלבן..


4

להוסיף פלפל שחור ולהמשיך לבשל על אש נמוכה שעה וחצי..


5

להוסיף מיץ לימון ולהמשיך לבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה..


6

לקרר לחלוטין ולהכניס לצנצנת מעוקרת או קופסא אטומה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים