תקציר המתכון: לא תפסיקו ללקק את האצבעות בכלום עבודה
קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לשטוף את העגבניות, לייבשן ולחורר עם קיסם 4 חורים מהצדדים.
להניח בסיר בינוני את העגבניות המחוררות, סוכר וסוכר וניל, קינמון ולימון פרוס.
בלי להוסיף מים, לחמם אש נמוכה ולערבב עד שהסוכר נמס ולא רואים את צבעו הלבן.
להוסיף פלפל שחור ולהמשיך לבשל על אש נמוכה שעה וחצי.
להוסיף מיץ לימון ולהמשיך לבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה.
לקרר לחלוטין ולהכניס לצנצנת מעוקרת או קופסא אטומה.