ספר מתכוני ריבות
- קטגוריהריבות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לשטוף היטב את האתרוגים ולחתוך אותם לקוביות קטנות 1×1 ס"מ ..
-
2
להכניס לסיר ולכסות עם מים פושרים ..
-
3
לשים מעל להבה בינונית ולהביא לרתיחה...
-
4
לסנן ולזרוק את המים שהרתחנו בהם את חתיכות האתרוגים ולמלא שוב מים פושרים ושוב להביא לרתיחה..
-
5
לחזור על הרתחת קוביות האתרוגים והחלפת המים לפחות 6 פעמים להפחתת המרירות וחיטוי הפרי. .
-
6
לקרר את האתרוגים ולסלק מהם את הגרעינים...
-
7
להכניס את האתרוגים הנקיים מגרעינים למעבד מזון ולגרוס את חתיכות האתרוגים..
-
8
להכניס לסיר את האתרוגים הגרוסים, הסוכר ו-2 כוסות מים לערבב ולרקוח את הריבה מעל להבה נמוכה למשך כשלוש שעות לסחוט לתוך הריבה את הלימון לערבב היטב ולבשל עוד כחצי שעה..או עד קבלת ריבה זהובה ..
-
9
לצנן לשמור בצנצת במקרר..או למהר ולחלק למי שצריך...
-
10
ריבה עם סגולות מבורכות...
1
לשטוף היטב את האתרוגים ולחתוך אותם לקוביות קטנות 1×1 ס"מ ..
2
להכניס לסיר ולכסות עם מים פושרים ..
3
לשים מעל להבה בינונית ולהביא לרתיחה...
4
לסנן ולזרוק את המים שהרתחנו בהם את חתיכות האתרוגים ולמלא שוב מים פושרים ושוב להביא לרתיחה..
5
לחזור על הרתחת קוביות האתרוגים והחלפת המים לפחות 6 פעמים להפחתת המרירות וחיטוי הפרי. .
6
לקרר את האתרוגים ולסלק מהם את הגרעינים...
7
להכניס את האתרוגים הנקיים מגרעינים למעבד מזון ולגרוס את חתיכות האתרוגים..
8
להכניס לסיר את האתרוגים הגרוסים, הסוכר ו-2 כוסות מים לערבב ולרקוח את הריבה מעל להבה נמוכה למשך כשלוש שעות לסחוט לתוך הריבה את הלימון לערבב היטב ולבשל עוד כחצי שעה..או עד קבלת ריבה זהובה ..
9
לצנן לשמור בצנצת במקרר..או למהר ולחלק למי שצריך...
10
ריבה עם סגולות מבורכות...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים