אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ריבות

1,185
צפיות

ריבת תותים

המתכון של
ריבת תותים

ריבה ביתית סמיכה טעימה בטירוף

  • קטגוריהריבות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אפשר להכין גם חצי מהכמות...
  • 1 ק''ג תותים שטופים נקיים מהעוקץ
  • 4 כוסות סוכר (800 גר')
  • מיץ מלימון אחד
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ליבה של תפוח ירוק
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה להניח את הסוכר, התותים ותמצית הוניל, לערבב היטב ולהניח במקרר כל הלילה מכוסה..


  • 2

    לפני ההכנה לערבב היטב את העיסה..


  • 3

    להעביר את תכולת הקערה לסיר עמוק, להוסיף את ליבת התפוח ולהביא לרתיחה..


  • 4

    להמשיך לבשל על אש גבוהה כחצי שעה תוך ערבוב מדי פעם..


  • 5

    אם נוצר קצף להשתדל להוציאו עם כף..


  • 6

    בודקים אם הריבה סמיכה מספיק אחרת ממשיכים לבשל עד סמיכות רצויה..


  • 7

    להוציא את ליבת התפוח ולתת להצטנן..


  • 8

    למזוג את הריבה לצנצנת זכוכית מעוקרת ולאפסן מחוץ למקרר..


  • 9

    ברגע שפותחים להכניס למקרר..


1

בקערה להניח את הסוכר, התותים ותמצית הוניל, לערבב היטב ולהניח במקרר כל הלילה מכוסה..


2

לפני ההכנה לערבב היטב את העיסה..


3

להעביר את תכולת הקערה לסיר עמוק, להוסיף את ליבת התפוח ולהביא לרתיחה..


4

להמשיך לבשל על אש גבוהה כחצי שעה תוך ערבוב מדי פעם..


5

אם נוצר קצף להשתדל להוציאו עם כף..


6

בודקים אם הריבה סמיכה מספיק אחרת ממשיכים לבשל עד סמיכות רצויה..


7

להוציא את ליבת התפוח ולתת להצטנן..


8

למזוג את הריבה לצנצנת זכוכית מעוקרת ולאפסן מחוץ למקרר..


9

ברגע שפותחים להכניס למקרר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים