ספר מתכוני ריבות
- קטגוריהריבות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
אפשר להכין גם חצי מהכמות...
-
1 ק''ג תותים שטופים נקיים מהעוקץ
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה להניח את הסוכר, התותים ותמצית הוניל, לערבב היטב ולהניח במקרר כל הלילה מכוסה..
-
2
לפני ההכנה לערבב היטב את העיסה..
-
3
להעביר את תכולת הקערה לסיר עמוק, להוסיף את ליבת התפוח ולהביא לרתיחה..
-
4
להמשיך לבשל על אש גבוהה כחצי שעה תוך ערבוב מדי פעם..
-
5
אם נוצר קצף להשתדל להוציאו עם כף..
-
6
בודקים אם הריבה סמיכה מספיק אחרת ממשיכים לבשל עד סמיכות רצויה..
-
7
להוציא את ליבת התפוח ולתת להצטנן..
-
8
למזוג את הריבה לצנצנת זכוכית מעוקרת ולאפסן מחוץ למקרר..
-
9
ברגע שפותחים להכניס למקרר..
1
בקערה להניח את הסוכר, התותים ותמצית הוניל, לערבב היטב ולהניח במקרר כל הלילה מכוסה..
2
לפני ההכנה לערבב היטב את העיסה..
3
להעביר את תכולת הקערה לסיר עמוק, להוסיף את ליבת התפוח ולהביא לרתיחה..
4
להמשיך לבשל על אש גבוהה כחצי שעה תוך ערבוב מדי פעם..
5
אם נוצר קצף להשתדל להוציאו עם כף..
6
בודקים אם הריבה סמיכה מספיק אחרת ממשיכים לבשל עד סמיכות רצויה..
7
להוציא את ליבת התפוח ולתת להצטנן..
8
למזוג את הריבה לצנצנת זכוכית מעוקרת ולאפסן מחוץ למקרר..
9
ברגע שפותחים להכניס למקרר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים