אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ריבות

1,385
צפיות

ריבת תפוז סיני

המתכון של
ריבת תפוז סיני

טעים באופן מיוחד ומתאים למילוי עוגות

  • קטגוריהריבות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כמות לקילו תפוז סיני
  • ענף רוזמרין
  • גרידה מזינזר
  • גרדה מלימון כולל המיץ
  • כוס תפוזים סחוט
  • 3 כוסות סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לישתוף טוב את התפוזים.


  • 2

    לחצות אותם לחצי או לעשות חריצים בלבד.


  • 3

    להרתיח שלוש פעמים וליזרוק את המים.


  • 4

    כדי להוציא את המרירות.


  • 5

    להוסיף את הסוכר המיץ והזינזר ורוזמרין.


  • 6

    אחרי רתיחה להנמיך את האש לבנוני.


  • 7

    שיבעבעה מעט בערך45 דקות עד שעה.


  • 8

    אחרי שמתקרר אפשר ליטחון או קצוץ או למחית או להשאיר שלם בהצלחה.


1

לישתוף טוב את התפוזים.


2

לחצות אותם לחצי או לעשות חריצים בלבד.


3

להרתיח שלוש פעמים וליזרוק את המים.


4

כדי להוציא את המרירות.


5

להוסיף את הסוכר המיץ והזינזר ורוזמרין.


6

אחרי רתיחה להנמיך את האש לבנוני.


7

שיבעבעה מעט בערך45 דקות עד שעה.


8

אחרי שמתקרר אפשר ליטחון או קצוץ או למחית או להשאיר שלם בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים