אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ריבות

14,747
צפיות

ריבת בצל

המתכון של
ריבת בצל

מתאים לכבד עוף וכל תבשיל אחר

  • קטגוריהריבות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 בצלים גדולים חתוך לרצועות
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות טריאקי
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 1/4 כוס יין מתוק
  • אופן ההכנה
  • 1)מטגנים את הבצל עד להזהבה
  • 2) מכניסים את הסוכר ואת כל השאר ומצמצמים אוכלים עם ממרח כבר
  • ואפשר להשתמש לכל תבשיל
  • שמים בכלי זכוכית ושומרים במקרר
אופן ההכנה
  • 1

    1)מטגנים את הבצל עד להזהבה.


  • 2

    2) מכניסים את הסוכר ואת כל השאר מצמצמים ומבשלים עד לקבלת ריבה .


  • 3

    .


  • 4

    שמים בכלי זכוכית ושומרים במקרר.


  • 5

    ❄.


1

1)מטגנים את הבצל עד להזהבה.


2

2) מכניסים את הסוכר ואת כל השאר מצמצמים ומבשלים עד לקבלת ריבה .


3

.


4

שמים בכלי זכוכית ושומרים במקרר.


5

❄.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים