ריבת בצל
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/11/2017 | 08:35
תקציר המתכון:
מתאים לכבד עוף וכל תבשיל אחר
קטגוריה: ריבות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5 בצלים גדולים חתוך לרצועות
-
3 כפות סוכר
-
2 כפות טריאקי
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כוס חומץ בלסמי
-
1/4 כוס יין מתוק
-
אופן ההכנה
-
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה
-
2) מכניסים את הסוכר ואת כל השאר ומצמצמים אוכלים עם ממרח כבר
-
ואפשר להשתמש לכל תבשיל
-
שמים בכלי זכוכית ושומרים במקרר
-
❄
אופן הכנה
-
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה
-
2) מכניסים את הסוכר ואת כל השאר מצמצמים ומבשלים עד לקבלת ריבה
-
-
שמים בכלי זכוכית ושומרים במקרר
-
❄