אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

167
צפיות

מיני מגנום

המתכון של
מיני מגנום

מתכון קליל וטעים! אף אחד לא יאמין לכם שזה לכם כזה קצת עבודה.. מתאים למנה אחרונה ולסתם נשנוש

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לציפוי:
  • חבילת שוקלד
  • 2 כפות שמן
  • כף שמנת מתוקה
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • כף וחצי פודינק וניל
  • פאקנים שבורים (לפי הטעם)
  • רבע כוס מים קפואים
  • 12 עוגיות אוראו
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • לקרם:
  • לתחתית המגנום:
אופן ההכנה
  • 1

    מפרידים בין העוגיה לבין הקרם ושמים בקערות נפרדות..


  • 2

    לתחתית:.


  • 3

    שוברים את העוגיות ומוסיפים אליהם את החמאה המומסת ולאחר מכן משטחים בתבנית של המגנום ומכניסים להקפאה..


  • 4

    לקרם:.


  • 5

    מקציפים את כל החומרים מלבד הפקאנים ולאחר שהקרם חלק מוסיפים את הפאקנים ואת הקרם של העוגיות ששמרנו בצד..


  • 6

    מעבירים לשק זילוף ומוסיפים לתבנית המגנום.


  • 7

    מניחים בהקפאה לפחות 4 שעות..


  • 8

    לאחר סיום ההקפאה ממיסים את חבילת השוקלד עם 2 כפות שמן וכף שמנת מתוקה וטובלים את המגנום..


  • 9

    בתאבון..


1

מפרידים בין העוגיה לבין הקרם ושמים בקערות נפרדות..


2

לתחתית:.


3

שוברים את העוגיות ומוסיפים אליהם את החמאה המומסת ולאחר מכן משטחים בתבנית של המגנום ומכניסים להקפאה..


4

לקרם:.


5

מקציפים את כל החומרים מלבד הפקאנים ולאחר שהקרם חלק מוסיפים את הפאקנים ואת הקרם של העוגיות ששמרנו בצד..


6

מעבירים לשק זילוף ומוסיפים לתבנית המגנום.


7

מניחים בהקפאה לפחות 4 שעות..


8

לאחר סיום ההקפאה ממיסים את חבילת השוקלד עם 2 כפות שמן וכף שמנת מתוקה וטובלים את המגנום..


9

בתאבון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים