הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון קליל וטעים! אף אחד לא יאמין לכם שזה לכם כזה קצת עבודה.. מתאים למנה אחרונה ולסתם נשנוש
מפרידים בין העוגיה לבין הקרם ושמים בקערות נפרדות..
לתחתית:.
שוברים את העוגיות ומוסיפים אליהם את החמאה המומסת ולאחר מכן משטחים בתבנית של המגנום ומכניסים להקפאה..
לקרם:.
מקציפים את כל החומרים מלבד הפקאנים ולאחר שהקרם חלק מוסיפים את הפאקנים ואת הקרם של העוגיות ששמרנו בצד..
מעבירים לשק זילוף ומוסיפים לתבנית המגנום.
מניחים בהקפאה לפחות 4 שעות..
לאחר סיום ההקפאה ממיסים את חבילת השוקלד עם 2 כפות שמן וכף שמנת מתוקה וטובלים את המגנום..
בתאבון..