לןגן

מיני מגנום

מאת: מיכל א, פורסם: 18/06/2025 | 18:24
מיני מגנום

תקציר המתכון: מתכון קליל וטעים! אף אחד לא יאמין לכם שזה לכם כזה קצת עבודה.. מתאים למנה אחרונה ולסתם נשנוש

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי:

לקרם:

לתחתית המגנום:

אופן הכנה

  1. מפרידים בין העוגיה לבין הקרם ושמים בקערות נפרדות.

  2. לתחתית:

  3. שוברים את העוגיות ומוסיפים אליהם את החמאה המומסת ולאחר מכן משטחים בתבנית של המגנום ומכניסים להקפאה.

  4. לקרם:

  5. מקציפים את כל החומרים מלבד הפקאנים ולאחר שהקרם חלק מוסיפים את הפאקנים ואת הקרם של העוגיות ששמרנו בצד.

  6. מעבירים לשק זילוף ומוסיפים לתבנית המגנום

  7. מניחים בהקפאה לפחות 4 שעות.

  8. לאחר סיום ההקפאה ממיסים את חבילת השוקלד עם 2 כפות שמן וכף שמנת מתוקה וטובלים את המגנום.

  9. בתאבון.