הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקציפים חמאה עם סוכר עד לקבלת קרם אחיד, מוסיפים ביצים בהדרגה, מוסיפים קמח, א. אפיה, קורנפלור, סוכר וניל, ממשיכים בהקצפה עד לקבלת בצק פריך, לשים ידנית כמה שניות, מרדדים על נייר אפייה לעובי של כ – חצי ס"מ, מניחים על תבנית ואופים 170 מעלות כ רבע שעה..
מפוררים את הבצק ומחלקים בכוסות קינוח..
מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, ריבת חלב, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בכוסות, מקשטים עם עוגיית אלפחורס (קורצים עיגולים, מורחים ריבת חלב וסוגרים לסנוויץ, טובלים בקוקוס)...