לןגן

קינוח אלפחורס

מאת: אתי ממן, פורסם: 23/07/2015 | 13:52
קינוח אלפחורס

תקציר המתכון: טעים במיוחד!

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס

קצפת ריבת חלב

אופן הכנה

  1. מקציפים חמאה עם סוכר עד לקבלת קרם אחיד, מוסיפים ביצים בהדרגה, מוסיפים קמח, א. אפיה, קורנפלור, סוכר וניל, ממשיכים בהקצפה עד לקבלת בצק פריך, לשים ידנית כמה שניות, מרדדים על נייר אפייה לעובי של כ – חצי ס"מ, מניחים על תבנית ואופים 170 מעלות כ רבע שעה.

  2. מפוררים את הבצק ומחלקים בכוסות קינוח.

  3. מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, ריבת חלב, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בכוסות, מקשטים עם עוגיית אלפחורס (קורצים עיגולים, מורחים ריבת חלב וסוגרים לסנוויץ, טובלים בקוקוס)..