250 מ"ל קרם קוקוס (שימו לב!! יש להשתמש בחלק היציב של הקרם הקוקוס, לא הנוזלים).
1/3 כוס סוכר (לאוהבי המתוק שימו 1/2 כוס סוכר).
1 כפית מי ורדים.
לסירופ
100 גרם תרכיז פטל.
1 כפית מי ורדים.
לקישוט
פיסטוקים / קוקוס / אגוזים / בוטנים.
אופן ההכנה
1
בקערה קטנה שמים 1 כוס חלב סויה יחד עם 9 כפות קורנפלור ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה וחלקה, מניחים בצד.
2
בסיר מרתיחים את שאר החלב הסויה יחד עם הקרם קוקוס והסוכר, כאשר החלב מגיע לרתיחה מוסיפים את התערובת החלב סויה עם הקורנפלור וטורפים בעזרת מטרפה ידנית עד להסמכה עדינה .
3
מעבירים את התערובת לכוסות הגשה אישיות בעזרת מצקת, מכניסים למקרר ומקררים לפחות 4-5 שעות .
4
מכינים את הסירופ... בקערה קטנה מערבבים היטב את הפטל ומי הורדים.
5
הגשה... מוציאים את הכוסות מלבי מהמקרר, מוזגים סירופ ומקשטים מעל בפיסטוקים, קוקוס, שקדים ובוטנים ויאללה חגיגה.
6
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
בקערה קטנה שמים 1 כוס חלב סויה יחד עם 9 כפות קורנפלור ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה וחלקה, מניחים בצד.
2
בסיר מרתיחים את שאר החלב הסויה יחד עם הקרם קוקוס והסוכר, כאשר החלב מגיע לרתיחה מוסיפים את התערובת החלב סויה עם הקורנפלור וטורפים בעזרת מטרפה ידנית עד להסמכה עדינה .
3
מעבירים את התערובת לכוסות הגשה אישיות בעזרת מצקת, מכניסים למקרר ומקררים לפחות 4-5 שעות .
4
מכינים את הסירופ... בקערה קטנה מערבבים היטב את הפטל ומי הורדים.
5
הגשה... מוציאים את הכוסות מלבי מהמקרר, מוזגים סירופ ומקשטים מעל בפיסטוקים, קוקוס, שקדים ובוטנים ויאללה חגיגה.