שתיים וחצי כוסות סוכר, שלושת רבעי כוס מים, צבע מאכל אדום (ג'ל של וילטון), מספר טיפות מי ורדים, מספר טיפות לימון.
לעיטור: קוקוס, בוטנים גרוסים, אגוזים וכד'
אופן ההכנה
1
למלבי: להרתיח שמנת + מים + סוכר + טיפת מי ורדים..
2
לקראת רתיחה לערבב טוב טוב חצי כוס מים וקורנפלור ואז לשפוך במהירות לתוך הנוזל ולערבב עד להתעבות. פעולה זו לעשות מהר שלא יהיו גושים. .
3
למזוג לכלים מתאימים..
4
לסירופ: שתיים וחצי כוסות סוכר,שלושת רבעי כוס מים, צבע מאכל אדום (ג'ל של וילטון),מספר טיפות מי ורדים, מספר טיפות לימון. להרתיח את חומרי הסירופ ביחד במשך 10 דקות. .
5
לעיטור אפשר קוקוס, בוטנים גרוסים, אגוזים וכד'.
1
למלבי: להרתיח שמנת + מים + סוכר + טיפת מי ורדים..
2
לקראת רתיחה לערבב טוב טוב חצי כוס מים וקורנפלור ואז לשפוך במהירות לתוך הנוזל ולערבב עד להתעבות. פעולה זו לעשות מהר שלא יהיו גושים. .
3
למזוג לכלים מתאימים..
4
לסירופ: שתיים וחצי כוסות סוכר,שלושת רבעי כוס מים, צבע מאכל אדום (ג'ל של וילטון),מספר טיפות מי ורדים, מספר טיפות לימון. להרתיח את חומרי הסירופ ביחד במשך 10 דקות. .