הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתחילים עם המוס: מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.
בינתיים ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים לשוקולד את אבקת הנוגט ומערבבים היטב.
מצננים מעט את תערובת השוקולד ומאחדים עם השמנת שהוקצפה.
מוזגים לכוסות קינוח ומכניסים למקפיא לכמה דקות להתייצבות.
בינתיים מכינים את הגנאש: בבן מארי שמים את השמנת המביאים כמעט לרתיחה.
מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב.
מצננים מעט שופכים על המוס נוגט.
מקשטים בפניני שוקולד/ שוקולד מגורד או כל קישוט אחר.