אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

6,287
צפיות

מוס נוגט וגנאש

המתכון של
מוס נוגט וגנאש

מתכון קלי קלות ולא פחות חשוב טעים מאד

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מוס נוגט
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות גדושות אבקת נוגט
  • גנאש
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • לקישוט
  • פניני שוקולד
אופן ההכנה
  • 1

    מתחילים עם המוס: מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.


  • 2

    בינתיים ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל עד לקבלת תערובת חלקה.


  • 3

    מוסיפים לשוקולד את אבקת הנוגט ומערבבים היטב.


  • 4

    מצננים מעט את תערובת השוקולד ומאחדים עם השמנת שהוקצפה.


  • 5

    מוזגים לכוסות קינוח ומכניסים למקפיא לכמה דקות להתייצבות.


  • 6

    בינתיים מכינים את הגנאש: בבן מארי שמים את השמנת המביאים כמעט לרתיחה.


  • 7

    מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב.


  • 8

    מצננים מעט שופכים על המוס נוגט.


  • 9

    מקשטים בפניני שוקולד/ שוקולד מגורד או כל קישוט אחר.


1

מתחילים עם המוס: מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.


2

בינתיים ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל עד לקבלת תערובת חלקה.


3

מוסיפים לשוקולד את אבקת הנוגט ומערבבים היטב.


4

מצננים מעט את תערובת השוקולד ומאחדים עם השמנת שהוקצפה.


5

מוזגים לכוסות קינוח ומכניסים למקפיא לכמה דקות להתייצבות.


6

בינתיים מכינים את הגנאש: בבן מארי שמים את השמנת המביאים כמעט לרתיחה.


7

מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב.


8

מצננים מעט שופכים על המוס נוגט.


9

מקשטים בפניני שוקולד/ שוקולד מגורד או כל קישוט אחר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים