לןגן

מוס נוגט וגנאש

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 25/09/2018 | 21:14
מוס נוגט וגנאש

תקציר המתכון: מתכון קלי קלות ולא פחות חשוב טעים מאד

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מוס נוגט

גנאש

לקישוט

אופן הכנה

  1. מתחילים עם המוס: מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה

  2. בינתיים ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל עד לקבלת תערובת חלקה

  3. מוסיפים לשוקולד את אבקת הנוגט ומערבבים היטב

  4. מצננים מעט את תערובת השוקולד ומאחדים עם השמנת שהוקצפה

  5. מוזגים לכוסות קינוח ומכניסים למקפיא לכמה דקות להתייצבות

  6. בינתיים מכינים את הגנאש: בבן מארי שמים את השמנת המביאים כמעט לרתיחה

  7. מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב

  8. מצננים מעט שופכים על המוס נוגט

  9. מקשטים בפניני שוקולד/ שוקולד מגורד או כל קישוט אחר