-מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם אבקת נס קפה וחמאה מומסת, עד לתערובת פירורית אחידה..
3
-מניחים בתחתית כל כוס בסביבות כף מתערובת הפירורים..
4
קרם קפה:.
5
-מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים אבקת נס קפה, קקאו, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם. מקציפים עד לקבלת קרם יציב..
6
-יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לשכבת הפירורים..
7
קרם גבינה:.
8
-מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים חלב, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות..
9
-יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לקרם הקפה..
10
-מפזרים מעל שוקולד מריר או חלבי מגורד, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה..
1
תחתית:.
2
-מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם אבקת נס קפה וחמאה מומסת, עד לתערובת פירורית אחידה..
3
-מניחים בתחתית כל כוס בסביבות כף מתערובת הפירורים..
4
קרם קפה:.
5
-מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים אבקת נס קפה, קקאו, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם. מקציפים עד לקבלת קרם יציב..
6
-יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לשכבת הפירורים..
7
קרם גבינה:.
8
-מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים חלב, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות..
9
-יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לקרם הקפה..
10
-מפזרים מעל שוקולד מריר או חלבי מגורד, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה..