לןגן

קינוחי כוסות קרם קפה וגבינה

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 10/08/2018 | 07:33
קינוחי כוסות קרם קפה וגבינה

תקציר המתכון: להרשים את האורחים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תחתית:

  2. -מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם אבקת נס קפה וחמאה מומסת, עד לתערובת פירורית אחידה.

  3. -מניחים בתחתית כל כוס בסביבות כף מתערובת הפירורים.

  4. קרם קפה:

  5. -מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים אבקת נס קפה, קקאו, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם. מקציפים עד לקבלת קרם יציב.

  6. -יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לשכבת הפירורים.

  7. קרם גבינה:

  8. -מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים חלב, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.

  9. -יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לקרם הקפה.

  10. -מפזרים מעל שוקולד מריר או חלבי מגורד, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.