תקציר המתכון: להרשים את האורחים
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
תחתית:
-מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם אבקת נס קפה וחמאה מומסת, עד לתערובת פירורית אחידה.
-מניחים בתחתית כל כוס בסביבות כף מתערובת הפירורים.
קרם קפה:
-מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים אבקת נס קפה, קקאו, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם. מקציפים עד לקבלת קרם יציב.
-יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לשכבת הפירורים.
קרם גבינה:
-מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים חלב, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
-יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לקרם הקפה.
-מפזרים מעל שוקולד מריר או חלבי מגורד, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.