ספר מתכוני קינוחי כוסות
- קטגוריהקינוחי כוסות
- מספר מנות25 מנות
- זמן הכנה2 שעות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 25 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קרם גבינה
-
-
2 קופסאות אינסטנט פודינג וניל
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים את כל החומרים של הבצק עד שמתקבל בצק במרקם אחיד..
-
2
את הבצק משטחים בתבנית גדולה..
-
3
אופים בחום של 170 למשך כ-25 דק'. (עד שמשחים מעט)..
-
4
מוציאים את הבצק לאחר שהוא מוכן ומניחים להתקרר כחצי שעה.
לאחר מכן, מפוררים בעזרת היד ומחלקים לכוסות עד גובה שליש הכוס.
שומרים מעט פירורים בצד..
-
5
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הסוכר..
-
6
מוסיפים לבלילה שמנת אחת וממשיכים להקציף.
כך מוסיפים שמנת שמנת..
-
7
לאחר מכן, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל בזה אחר זה וממשיכים להקציף..
-
8
מזלפים את הקרם לכוסות עד לגובה שני שליש הכוס..
-
9
מהפירורים שנשארו מפזרים מעט מלמעלה.
בתאבון!.
1
לשים את כל החומרים של הבצק עד שמתקבל בצק במרקם אחיד..
2
את הבצק משטחים בתבנית גדולה..
3
אופים בחום של 170 למשך כ-25 דק'. (עד שמשחים מעט)..
4
מוציאים את הבצק לאחר שהוא מוכן ומניחים להתקרר כחצי שעה.
לאחר מכן, מפוררים בעזרת היד ומחלקים לכוסות עד גובה שליש הכוס.
שומרים מעט פירורים בצד..
5
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הסוכר..
6
מוסיפים לבלילה שמנת אחת וממשיכים להקציף.
כך מוסיפים שמנת שמנת..
7
לאחר מכן, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל בזה אחר זה וממשיכים להקציף..
8
מזלפים את הקרם לכוסות עד לגובה שני שליש הכוס..
9
מהפירורים שנשארו מפזרים מעט מלמעלה.
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים