קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לשים את כל החומרים של הבצק עד שמתקבל בצק במרקם אחיד.
את הבצק משטחים בתבנית גדולה.
אופים בחום של 170 למשך כ-25 דק'. (עד שמשחים מעט).
מוציאים את הבצק לאחר שהוא מוכן ומניחים להתקרר כחצי שעה. לאחר מכן, מפוררים בעזרת היד ומחלקים לכוסות עד גובה שליש הכוס. שומרים מעט פירורים בצד.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
מוסיפים לבלילה שמנת אחת וממשיכים להקציף. כך מוסיפים שמנת שמנת.
לאחר מכן, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל בזה אחר זה וממשיכים להקציף.
מזלפים את הקרם לכוסות עד לגובה שני שליש הכוס.
מהפירורים שנשארו מפזרים מעט מלמעלה. בתאבון!