הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבניתי את הקינוח כך שלמטה יש פירורי ביסקוויט וניל, באמצע קרם גבינה , קרם מרמלדה תות , שוב גבינה וגנאש שוקולד עם קונקרט אגוזים.
מקציפים יחד את כל רכיבי קרם הגבינה. עד שהקרם הופך יציב אך לא סמיך מידי . .
הנחתי כף וחצי מפירורי הביסקוויט בתוך הכוס הגשה.
מכניסים בשקית זילוף את הקרם גבינה. .
מזלפים בעדינות את הקרם על הביסקוויט. .
קונים מחית תות או כל מחית אחרת (פירות יער וכו') ומזלפים גם אותה בעדינות לתוך הכוס הגשה. .
חזרתי שוב על פעולת הקרם גבינה. .
ולבסוף הוספתי גנאש שוקולד( שוקולד מריר 60 % מוצקי קקאו ושמנת מתוקה) .
שפכתי בעזרת כפית את הגנאש מעל הקרם גבינה בזהירות . והוספתי קונקרט אגוזים ( אגוזים מתוקים) .