אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

3,716
צפיות

קרם ערמונים

המתכון של
קרם ערמונים

קרם טעים במיוחד שחמותי ז"ל הייתה מכינה

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 400 גרם ערמונים (קילו לפני קילוף)
  • אפשר קלופים בוואקום
  • 21/2 כוסות חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 מקל וניל
  • 4 כפות ממרח שוקולד
אופן ההכנה
  • 1

    יוצרים עם סכין× בתחתית הערמונים.


  • 2

    שמים בסיר ממלאים במים ומבשלים לפחות 30 דקות או עד שאפשר לקלף בקלות.


  • 3

    להוציא לקלף לשים בסיר להוסיף 21/2 כוסות חלב.


  • 4

    מקל וניל שחרצנו באמצע ולבשל על אש קטנה 50 דקות.


  • 5

    מסננים לא לשפוך את החלב נצטרך אותו.


  • 6

    מעבירים למעבד מזון או עם מוט בלנדר לרסק את הערמונים להוסיף 4 כפות חלב מהחלב שסיננו להמשיך לרסק להוסיף שמנת מתוקה עד שמתקבל מרקם קרמי.


  • 7

    להוסיף 4 כפות ממרח שוקולד נוטלה.


  • 8

    אפשר לאכול כקינוח כובות או על עוגה.


1

יוצרים עם סכין× בתחתית הערמונים.


2

שמים בסיר ממלאים במים ומבשלים לפחות 30 דקות או עד שאפשר לקלף בקלות.


3

להוציא לקלף לשים בסיר להוסיף 21/2 כוסות חלב.


4

מקל וניל שחרצנו באמצע ולבשל על אש קטנה 50 דקות.


5

מסננים לא לשפוך את החלב נצטרך אותו.


6

מעבירים למעבד מזון או עם מוט בלנדר לרסק את הערמונים להוסיף 4 כפות חלב מהחלב שסיננו להמשיך לרסק להוסיף שמנת מתוקה עד שמתקבל מרקם קרמי.


7

להוסיף 4 כפות ממרח שוקולד נוטלה.


8

אפשר לאכול כקינוח כובות או על עוגה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים