הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהיוצרים עם סכין× בתחתית הערמונים.
שמים בסיר ממלאים במים ומבשלים לפחות 30 דקות או עד שאפשר לקלף בקלות.
להוציא לקלף לשים בסיר להוסיף 21/2 כוסות חלב.
מקל וניל שחרצנו באמצע ולבשל על אש קטנה 50 דקות.
מסננים לא לשפוך את החלב נצטרך אותו.
מעבירים למעבד מזון או עם מוט בלנדר לרסק את הערמונים להוסיף 4 כפות חלב מהחלב שסיננו להמשיך לרסק להוסיף שמנת מתוקה עד שמתקבל מרקם קרמי.
להוסיף 4 כפות ממרח שוקולד נוטלה.
אפשר לאכול כקינוח כובות או על עוגה.