לןגן

קרם ערמונים

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 05/02/2018 | 05:23
קרם ערמונים

תקציר המתכון: קרם טעים במיוחד שחמותי ז"ל הייתה מכינה

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יוצרים עם סכין× בתחתית הערמונים

  2. שמים בסיר ממלאים במים ומבשלים לפחות 30 דקות או עד שאפשר לקלף בקלות

  3. להוציא לקלף לשים בסיר להוסיף 21/2 כוסות חלב

  4. מקל וניל שחרצנו באמצע ולבשל על אש קטנה 50 דקות

  5. מסננים לא לשפוך את החלב נצטרך אותו

  6. מעבירים למעבד מזון או עם מוט בלנדר לרסק את הערמונים להוסיף 4 כפות חלב מהחלב שסיננו להמשיך לרסק להוסיף שמנת מתוקה עד שמתקבל מרקם קרמי

  7. להוסיף 4 כפות ממרח שוקולד נוטלה

  8. אפשר לאכול כקינוח כובות או על עוגה