אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

1,983
צפיות

קינוחי כוסות שוקולדי מטריף

קינוחי כוסות שוקולדי מטריף

שכבות של טעמי שוקולד שנמסות בפה

  • קטגוריהקינוחי כוסות
  • מספר מנות4 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 4 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 150 מיליליטרים כוס חלב
  • 250 מיליליטרים 1 שמנת מתוקה להקצפה
  • רכיבים לקרם שוקולד
  • 1 חבילה שוקלד קליק XL (שוקולד חלב עם עוגיות וכדורי דגנים)
  • 1 כף שמן
  • רכיבים לקרם שוקולד בלגי
  • 1 שקית פודינג שוקולד בלגי
  • רכיבים לתחתית
  • 50 גרם חמאה
  • 3 כפיות אבקת סוכר
  • חצי שקית פירורי ביסקוויט מקופסת קינוחי כוסות
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת התחתית: ממיסים את החמאה במחבת לאחר שהחמאה נמסה מכבים את האש ומוסיפים את האבקת סוכר. את התערובת מוסיפים לחצי שקית פירורי ביסקוויט מעבירים לכוס ומהדקים. .


  • 2

    מכינים קרם שוקולד בלגי: מקציפים שמנת חלב ופודינג ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים שיכבה. .


  • 3

    מפזרים את חצי השקית פירורי ביסקוייט שנשארו. .


  • 4

    מוסיפים שיכבה נוספת של קרם שוקולד בלגי באמצעות זילוף. .


  • 5

    לסיום ממיסים במחבת על אש נמוכה את הקליק והשמן מחכים שיתקרר טיפה ויוצקים על הכוס. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות. בתאבון!.


1

הכנת התחתית: ממיסים את החמאה במחבת לאחר שהחמאה נמסה מכבים את האש ומוסיפים את האבקת סוכר. את התערובת מוסיפים לחצי שקית פירורי ביסקוויט מעבירים לכוס ומהדקים. .


2

מכינים קרם שוקולד בלגי: מקציפים שמנת חלב ופודינג ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים שיכבה. .


3

מפזרים את חצי השקית פירורי ביסקוייט שנשארו. .


4

מוסיפים שיכבה נוספת של קרם שוקולד בלגי באמצעות זילוף. .


5

לסיום ממיסים במחבת על אש נמוכה את הקליק והשמן מחכים שיתקרר טיפה ויוצקים על הכוס. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות. בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים