הכנת התחתית:
ממיסים את החמאה במחבת לאחר שהחמאה נמסה מכבים את האש ומוסיפים את האבקת סוכר. את התערובת מוסיפים לחצי שקית פירורי ביסקוויט מעבירים לכוס ומהדקים.
.
מוסיפים שיכבה נוספת של קרם שוקולד בלגי באמצעות זילוף.
.
5
לסיום ממיסים במחבת על אש נמוכה את הקליק והשמן מחכים שיתקרר טיפה ויוצקים על הכוס.
מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
בתאבון!.
1
הכנת התחתית:
ממיסים את החמאה במחבת לאחר שהחמאה נמסה מכבים את האש ומוסיפים את האבקת סוכר. את התערובת מוסיפים לחצי שקית פירורי ביסקוויט מעבירים לכוס ומהדקים.
.