תקציר המתכון: שכבות של טעמי שוקולד שנמסות בפה
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
הכנת התחתית: ממיסים את החמאה במחבת לאחר שהחמאה נמסה מכבים את האש ומוסיפים את האבקת סוכר. את התערובת מוסיפים לחצי שקית פירורי ביסקוויט מעבירים לכוס ומהדקים.
מכינים קרם שוקולד בלגי: מקציפים שמנת חלב ופודינג ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים שיכבה.
מפזרים את חצי השקית פירורי ביסקוייט שנשארו.
מוסיפים שיכבה נוספת של קרם שוקולד בלגי באמצעות זילוף.
לסיום ממיסים במחבת על אש נמוכה את הקליק והשמן מחכים שיתקרר טיפה ויוצקים על הכוס. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות. בתאבון!