אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

24,608
צפיות

קינוח למכורים לשוקולד כמה שזה טעים.

המתכון של
קינוח למכורים לשוקולד כמה שזה טעים.

טירוף אמיתי כל ביס חלומי

  • קטגוריהקינוחי כוסות
  • מספר מנות3 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 3 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 7 יחידות אגוזי פקאן הממותק טחון
  • 1 יחידה שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 2 יחידות שוקולד פרה
  • 1 יחידה פתי בר חום (קינוחי כוסות)
  • 1 יחידה פתי בר וניל (קינוחי כוסות)
  • 1 יחידה פודינג חום(קינוחי כוסות)
אופן ההכנה
  • 1

    להרכבת הכוס לוקחים פתי בר חום ואגוזי פקאן טחונים מערבבים ושופכים לכוסות ומניחים בצד..


  • 2

    לבינתיים לקחת שמנת מתוקה הפודינג החום והחלב ולהקציף לקצפת ולהזליף בכוסות..


  • 3

    מעל לשפוך פתי בר וניל.


  • 4

    מעל הפתי בר להמיס שוקולד לבן 200 גרם במיקרוגל בפולסים קצרים ולערבב עד לתערובת חלקה ולשפוך בכוסות. .


  • 5

    מעל להמיס שוקולד מריר ולשפוך מעל השוקולד הלבן מעל לפזר פתי בר וניל ולקשט. ולאכול לא לקרר כי אחרת זה מתקשה..


  • 6

    (:.


1

להרכבת הכוס לוקחים פתי בר חום ואגוזי פקאן טחונים מערבבים ושופכים לכוסות ומניחים בצד..


2

לבינתיים לקחת שמנת מתוקה הפודינג החום והחלב ולהקציף לקצפת ולהזליף בכוסות..


3

מעל לשפוך פתי בר וניל.


4

מעל הפתי בר להמיס שוקולד לבן 200 גרם במיקרוגל בפולסים קצרים ולערבב עד לתערובת חלקה ולשפוך בכוסות. .


5

מעל להמיס שוקולד מריר ולשפוך מעל השוקולד הלבן מעל לפזר פתי בר וניל ולקשט. ולאכול לא לקרר כי אחרת זה מתקשה..


6

(:.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים