לןגן

קינוח למכורים לשוקולד כמה שזה טעים.

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 20/05/2015 | 14:49
קינוח למכורים לשוקולד כמה שזה טעים.

תקציר המתכון: טירוף אמיתי כל ביס חלומי

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרכבת הכוס לוקחים פתי בר חום ואגוזי פקאן טחונים מערבבים ושופכים לכוסות ומניחים בצד.

  2. לבינתיים לקחת שמנת מתוקה הפודינג החום והחלב ולהקציף לקצפת ולהזליף בכוסות.

  3. מעל לשפוך פתי בר וניל

  4. מעל הפתי בר להמיס שוקולד לבן 200 גרם במיקרוגל בפולסים קצרים ולערבב עד לתערובת חלקה ולשפוך בכוסות.

  5. מעל להמיס שוקולד מריר ולשפוך מעל השוקולד הלבן מעל לפזר פתי בר וניל ולקשט. ולאכול לא לקרר כי אחרת זה מתקשה.

  6. (: