ספר מתכוני קינוחי כוסות
- קטגוריהקינוחי כוסות
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה20 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מרכיבים לתחתית
-
1 חבילה בסקוויטים מפוררים
-
אופן ההכנה
-
1
להמיס את החמאה ולערבב היטב עם הביסקוויטים המפוררים (אני השתמשתי בחבילה מתוך מארז קינוחי כוסות, אפשר גם לפורר ביסקוויטים כהים בטעם שוקולד).
-
2
להקציף את השמנת עם הפודינג והחלב, להמיס את השוקולד ולתת לו להצטנן מעט. להוסיף בהדרגה חצי מהקפצת אל השוקולד המומס.
-
3
להדק שכבה של הביסקוויטים עם החמאה בתחתית הכוס.
-
4
לסדר שכבות יפות של הקצפת הבהירה ומעליה הכהה, בין כל 2 שכבות לפזר בנדיבות קוקוס (שכבה דקה שיראו דרך הכוס), הל וקינמון.
-
5
לקשט במקל קינמון, לקרר ולהגיש.
בתיאבון!!!.
1
להמיס את החמאה ולערבב היטב עם הביסקוויטים המפוררים (אני השתמשתי בחבילה מתוך מארז קינוחי כוסות, אפשר גם לפורר ביסקוויטים כהים בטעם שוקולד).
2
להקציף את השמנת עם הפודינג והחלב, להמיס את השוקולד ולתת לו להצטנן מעט. להוסיף בהדרגה חצי מהקפצת אל השוקולד המומס.
3
להדק שכבה של הביסקוויטים עם החמאה בתחתית הכוס.
4
לסדר שכבות יפות של הקצפת הבהירה ומעליה הכהה, בין כל 2 שכבות לפזר בנדיבות קוקוס (שכבה דקה שיראו דרך הכוס), הל וקינמון.
5
לקשט במקל קינמון, לקרר ולהגיש.
בתיאבון!!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים