לןגן

כוסות שוקולד הל וקינמון

מאת: Aviva Saar, פורסם: 18/05/2015 | 21:55
כוסות שוקולד הל וקינמון

תקציר המתכון: שכבות שוקולד מעולות בניחוח הל וקינמון

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לקרם שוקולד

מרכיבים לתחתית

תוספות

אופן הכנה

  1. להמיס את החמאה ולערבב היטב עם הביסקוויטים המפוררים (אני השתמשתי בחבילה מתוך מארז קינוחי כוסות, אפשר גם לפורר ביסקוויטים כהים בטעם שוקולד)

  2. להקציף את השמנת עם הפודינג והחלב, להמיס את השוקולד ולתת לו להצטנן מעט. להוסיף בהדרגה חצי מהקפצת אל השוקולד המומס

  3. להדק שכבה של הביסקוויטים עם החמאה בתחתית הכוס

  4. לסדר שכבות יפות של הקצפת הבהירה ומעליה הכהה, בין כל 2 שכבות לפזר בנדיבות קוקוס (שכבה דקה שיראו דרך הכוס), הל וקינמון

  5. לקשט במקל קינמון, לקרר ולהגיש. בתיאבון!!!