אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

5,415
צפיות

קינוח כוסות "50 גוונים של חום"

המתכון של
קינוח כוסות "50 גוונים של חום"

  • קטגוריהקינוחי כוסות
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים למוס וניל
  • שני שליש קופסאות שמנת מתוקה
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • רכיבים למוס שוקולד
  • 1 כוס חלב
  • 1 קופסא שמנת מתוקה
  • 1 קופסא 1 אינסטנט פודינג שוקולד בלגי (מקינוחי כוסות)
  • רכיבים לרוטב קרמל
  • חצי כוס סוכר
  • 25 גרם חמאה
  • שליש קופסא שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת מוס שוקולד בלגי: להקציף במיקסר את השמנת מתוקה, אינסטנט שוקולד בלגי וחלב לקצפת יציבה..


  • 2

    הכנת מוס וניל: להקציף במיקסר את השמנת המתוקה והאינסטנט וניל ..


  • 3

    הכנת הקרמל: להניח בקלחת עם תחתית עבה את הסוכר על אש נמוכה עד לקבלת צבע זהוב , ברגע שזה קורה - מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה ובהדרגתיות את השמנת ( לשים לב באטיות על מנת להשוות טמפרטורת בצורה נכונה) . להחזיר לאש לעוד 2-3 דקות עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל רוטב אחיד. להניח לקירור.


  • 4

    הכנת קישוטי השוקולד: ממסים את השוקולד במיקרוגל ל30 שניות עד שנמס. משטחים על גבי נייר אפייה לשכבה דקה ומכניסים להקפאה של לפחות שעה. לאחר ההקפאה שוברים למשולשים ( לא חייבים להיות סימטריים ) . ומכניסים להקפאה שנית עד לשימוש..


  • 5

    מרכיבים את הקינוח בכוסות: שכבת מוס בלגי , שכבת פירורי ביסקוויטים שוקו ומעל פירורי ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר . לטפטף מעט מהקרמל .שוב מוס שוקולד , פירורי ביסקווטים ולטפטף קרמל ( רצוי כלפי הדפנות של הכוסות על מנת שיראו ולא להגזים כי הרוטב מתוק ) ומעל את המוס וניל. לסיים בזילוף שוקולד , דובדבן וקישוט שוקולד ..


1

הכנת מוס שוקולד בלגי: להקציף במיקסר את השמנת מתוקה, אינסטנט שוקולד בלגי וחלב לקצפת יציבה..


2

הכנת מוס וניל: להקציף במיקסר את השמנת המתוקה והאינסטנט וניל ..


3

הכנת הקרמל: להניח בקלחת עם תחתית עבה את הסוכר על אש נמוכה עד לקבלת צבע זהוב , ברגע שזה קורה - מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה ובהדרגתיות את השמנת ( לשים לב באטיות על מנת להשוות טמפרטורת בצורה נכונה) . להחזיר לאש לעוד 2-3 דקות עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל רוטב אחיד. להניח לקירור.


4

הכנת קישוטי השוקולד: ממסים את השוקולד במיקרוגל ל30 שניות עד שנמס. משטחים על גבי נייר אפייה לשכבה דקה ומכניסים להקפאה של לפחות שעה. לאחר ההקפאה שוברים למשולשים ( לא חייבים להיות סימטריים ) . ומכניסים להקפאה שנית עד לשימוש..


5

מרכיבים את הקינוח בכוסות: שכבת מוס בלגי , שכבת פירורי ביסקוויטים שוקו ומעל פירורי ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר . לטפטף מעט מהקרמל .שוב מוס שוקולד , פירורי ביסקווטים ולטפטף קרמל ( רצוי כלפי הדפנות של הכוסות על מנת שיראו ולא להגזים כי הרוטב מתוק ) ומעל את המוס וניל. לסיים בזילוף שוקולד , דובדבן וקישוט שוקולד ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים