הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמילוי .
מחלקים את השמנת החמוצה ל3 קערות קטנות .
מרסקים במעבד מזון קטן את הפירות .
כל אחד בנפרד .
לכל קערה מוסיפים מחית פרי פודינג וסוכר .
קצפת .
מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג והסוכר .
מכניסים לשקית זילוף .
ושומרים במקרר.
הרכבה .
שכבה של פרורים .
שכבה מכל צבע של המילוי .
ומעל שמנת מתוקה מוקצפת .
וקישוטי פירות חתוכים .
.