הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון בהשראת ערכת הקינוחים של אוסם ... פצצה של רעיון .. קינוחי כוסות בקלות .. יוקרתי במיוחד
להקציף את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג עד ליצירת קצף חלק ויציב . ליצירת קרם שוקולד חלב יש להוסיף 2 כפות גדושות מעדן יולו שוקולד חלב למחצית מהקרם. ואז יש לנו קרם וניל וקרם שוקולד חלב. .
x את קרם השוקולד להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב או עיגול..
x את קרם הוניל. להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב או עיגול..
להכין גנאש שוקולד משוקולד מריר 1/2 שמנת מתוקה: לחמם עד להמסה ועד ליצירת קרם חלק. .
את מעדו היולו שנותר לנו לאחר שלקחנו ממנו 2 כפות יש להכניס לשקית זילוף עם חור קטן לקישוט מעל ובתוך הכוסות. .
מה שנותר זה להתחיל לקשט. אפשר ליצור שכבות עם כל הקישוטים שיש לנו : שכבת ביסקוויטים מפוררים, גנאש, קרם לבן, קוקוס קלוי, קרם חום, מעדן יולו, אגוזי בראס, כדורי שןקולד עם אגוז ... כיד הדמיון הטובה. בהצלחה❤️👍.